Branches

Onze notulisten verslaan vergaderingen, besprekingen en zittingen voor organisaties in verschillende branches. We maken daarbij onderscheid tussen:

Per branche zien we een aantal kenmerken vaak terugkomen. Zo is het voor profit-organisaties vaak van belang dat er een notulist komt met uitgebreide kennis van de materie die tijdens de vergadering wordt besproken, terwijl de nadruk in de non-profitbranche eerder op objectiviteit ligt. Een professioneel notulist heeft beide in huis.

Welke verslagvorm past het beste bij u?

Notuleerservice Nederland biedt u een keuze uit drie basis-verslagvormen: het samenvattend verslag, het uitgebreid samenvattend verslag en het woordelijk verslag. In 50% van de gevallen is het samenvattend verslag, de meest beknopte variant, toereikend.

Politieke en overheidsorganisaties geven echter vaak de voorkeur aan een uitgebreid samenvattend verslag, waarin onze notulist het verloop van de gehele vergadering weergeeft. Het woordelijk verslag wordt het vaakst gebruikt in de juridische sector.

Meer weten of direct een notulist inhuren?

Neem contact met ons op via 010 789 09 80 of service@notuleerservice.nl.
Of vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl