4 feitjes die u nog niet wist over notuleren

Notuleren uitbestedenVoor de notulen van uw vergadering of overleg kunt u natuurlijk terecht bij Notuleerservice Nederland. Maar, wist u dat notuleren veel verder gaat dan alleen het noteren van wat er gezegd wordt? Het afgelopen jaar heeft Notuleerservice er op vier manieren voor gezorgd dat notuleren méér is dan slechts het uittypen van gesproken woord. Lees snel verder om te ontdekken wat dit voor u kan betekenen!

Transcriptie

Sinds dit jaar kunt u uw gehele vergadering uit laten typen, simpelweg door een geluidsopname van uw overleg te maken. Bijkomend voordeel: u hoeft geen rekening te houden met de beschikbaarheid van de notulist wanneer u uw vergadering plant. De transcribent kan het gesprek op een later tijdstip verwerken tot een helder verslag.

Het resultaat varieert van een verslag voor intern gebruik tot een compleet document dat geschikt is voor publicatie. Hierbij gaan wij uit van uw persoonlijke wensen. Op deze manier betaalt u nooit te veel voor uw transcript.

Interviews laten uittypen

De notulisten van Notuleerservice bijten zich niet alleen vast in vergaderingen. U kunt ook een interview met één of meerdere personen laten verwerken tot een foutloos en netjes opgemaakt document. Dit bespaart u enorm veel tijd en typewerk en zorgt ervoor dat u uw aandacht geheel kunt richten op uw project, publicatie of onderzoek.

Een persoonlijke notulist

U wist wellicht al dat u via Notuleerservice Nederland altijd een notulist bij u in de buurt beschikbaar is. Maar wist u ook dat u vaak een vaste notulist kunt inhuren voor uw vergaderingen? Bovendien hebben we notulisten beschikbaar die bekend zijn met de terminologie die in uw branche dagelijkse kost is.

Notuleren in meerdere talen

Wat nu als uw vergaderpartner Engels-, Frans-, Duits-, of Spaanstalig is? Dan kunt u ook terecht bij Notuleerservice Nederland. Onze notulisten spreken en schrijven de taal van uw overleg en zijn in te huren voor internationale vergaderingen van groot en klein formaat.

Meer weten?

Ook in 2017 staat Notuleerservice Nederland voor u klaar op het gebied van notulen, transcriptie, uittypen van interviews en meer. Wilt u weten wat we in het nieuwe jaar voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op via service@notuleerservice.nl of telefoonnummer 0800-66885478.

Of vraag nog vóór de kerst een offerte aan:

OFFERTE AANVRAGEN

« Terug naar Nieuws

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl