Nieuwe besparingscalculator voor verslaglegging

Zelf notuleren vraagt veel meer tijd en is dus veel kostbaarder dan je denkt! Uitbesteden bespaart kosten. Om dat aan te tonen heeft Notuleerservice Nederland een besparingscalculator ontwikkeld.

Met behulp van deze calculator kan iedereen zelf berekenen wat het in euro’s oplevert om de verslaglegging uit te besteden bij Notuleerservice Nederland.

Opdrachtgevers houden vaak te weinig rekening met het aantal uitwerkuren dat nodig is. Tel daarbij op dat een professionele notuleerdienst kwaliteit én snelheid levert, en de keuze voor Notuleerservice Nederland is snel gemaakt.

Zelf proberen

Wilt u direct aan de slag met de calculator en bent u benieuwd wat uitbesteden u kan opleveren? U vindt de besparingscalculator op onze homepage. De tool is intuïtief in het gebruik. Mocht u vragen hebben over de calculator, neem gerust contact op met ons Serviceteam.

Meer weten?

Voor vragen over de nieuwe website en de diensten van Notuleerservice Nederland kunt u contact opnemen met Miriam Hennephof, of bel 0800 – 66 88 547.

« Terug naar Nieuws

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl