Terugkijken: Notuleerservice Nederland gekozen als beste organisatie in de branche!

Business Branche Award 2016Notuleerservice Nederland is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Notuleerservice branche. We hebben ons volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering.

Het programma De Succesfactor van RTL7 is daarom bij ons langsgekomen om een televisie-item te maken over ons werk.

Heeft u het programma gemist, maar wilt u toch graag een kijkje nemen achter de coulissen van Notuleerservice Nederland? Kijk dan het fragment hieronder terug.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Notuleerservice Nederland een vooruitstrevende organisatie binnen de branche die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Notuleerservice Nederland, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Strak georganiseerd

‘Bij een notuleerservice denk je al snel aan een stoffige omgeving met een paar dames die stenoteksten zitten uit te werken. Maar eenmaal aangekomen bij Notuleerservice Nederland zie je een ultramodern gebouw, en na binnenkomst kijk je verbaasd rond en vraag je je af of je wel op het juiste adres bent. Een hypermoderne kantooromgeving met tientallen medewerkers. Het lijkt wel een dealingroom van een internationale bank. Ongelooflijk hoe strak alles georganiseerd is. Echt indrukwekkend’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

   ‘Notuleerservice Nederland weet zijn diepgaande vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het bedrijf hoog scoort op klanttevredenheid.’

Op technisch gebied merkt de commissie de encoder op die door Notuleerservice Nederland is ontwikkeld. Dit is een device dat zowel beeld als geluid op zeer snelle en gebruikersvriendelijke wijze comprimeert en direct doorzendt naar de notulist om uit te werken. Dit heeft inmiddels al veel klanten enthousiast gemaakt.

‘Efficiënte verslaglegging, geen taalfouten, altijd op tijd leveren en altijd streven naar de hoogste kwaliteit hebben ertoe bijgedragen dat Notuleerservice Nederland het zo goed heeft gedaan – en nog steeds doet. Al jaren achtereen groeit zij 15 procent per jaar in omzet en in opdrachten’, aldus de Nominatiecommissie. ‘De terechte branchewinnaar!’

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

Meer weten?

Heeft u vragen naar aanleiding van het fragment of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via service@notuleerservice.nl of telefoonnummer 0800-66885478.

« Terug naar Nieuws

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl