Notuleerservice Nederland doet mee met NLdoet 2018

Op 9 maart vindt wederom de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats: NLdoet. Ook Notuleerservice Nederland komt die dag weer in actie voor twee verschillende projecten in Rotterdam.

Al voor het tiende(!) jaar op rij steken we gezamenlijk de handen uit de mouwen voor goede doelen in Rotterdam. Zo kunnen we iets terug geven aan de stad waarin we gehuisvest zijn. Met onze deelname willen we als bedrijf uitdragen hoe belangrijk het is om maatschappelijk bewust te zijn. Ook hopen we onze medewerkers hierin te stimuleren. We maken samen deel uit van een groter geheel en dragen daarom ons steentje bij aan milieu en maatschappij. Uiteraard is het naast een leerzame ervaring ook erg leuk om eens achter het bureau vandaan te komen en eens iets compleet anders te doen.

In 2018 zetten we ons in voor de projecten van Scoutcentrum Rotterdam en Stichting Geluk. Voor de klusdag van Scoutcentrum Rotterdam zullen we gaan helpen bij het opknappen van het terrein en de faciliteiten. Op het terrein vinden per jaar zo’n 15.000 overnachtingen plaats.

Daarnaast gaan we ook aan de slag bij de gelukswandelingen van Stichting Geluk. Deze stichting organiseert wandelingen met bewoners van verschillende zorginstellingen in Rotterdam. Samen gaan wij ‘gelukswandelen’ en de buurt verkennen. Het buiten zijn en de aandacht van vrijwilligers doet de bewoners goed.

 

Vanwege NLdoet zijn wij vrijdag 9 maart de hele dag gesloten.

Notuleerservice Nederland wenst alle vrijwilligers op 9 maart veel succes en werkplezier!

« Terug naar Nieuws

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl