Hogere kwaliteit van notulen door tweede taalexpert

Bij Notuleerservice Nederland zijn we altijd bezig met het optimaliseren van notulen voor onze klanten. Om de beste service te verlenen, hebben we een tweede taalexpert in huis. Dat is een onafhankelijke deskundige die als buitenstaander van een vergadering de notulen controleert op juistheid, leesbaarheid en spelling.

In bovenstaande video wordt  Miriam Hennephof – senior accountmanager bij Notuleerservice Nederland – geïnterviewd door presentator Bert Kuizenga van het televisieprogramma De Succesfactor. Hierin vertelt zij meer over de taken van een tweede taalexpert en hoe steeds meer bedrijven en instellingen zich bewust worden van het belang van goede notulen.

Kernkwaliteit tweede taalexpert

Waar andere notuleerbureaus vaak op prijsniveau met elkaar vechten, houdt Notuleerservice Nederland vast aan kwaliteit. Een tweede taalexpert belichaamt deze kwaliteitsnorm. De taalexpert is altijd onafhankelijk, waardoor hij of zij de notulen waar nodig objectief kan corrigeren. De expert zorgt er ook voor dat het verslag extern gepubliceerd  kan worden. Zo kunnen alle geïnteresseerden de essentie van het verhaal begrijpen. Ook wanneer zij niet fysiek bij de desbetreffende vergadering aanwezig zijn.

Bewustwording

Van oorsprong worden de notulisten van Notuleerservice Nederland ingehuurd door overheidsinstellingen. De afgelopen jaren merken we dat steeds meer  profit- en non-profit organisaties zich eveneens bewust worden van het belang van heldere notulen.

Ook zien we dat klanten vaak nog eens bij ons terugkomen: 82% van ons klantenbestand klopt opnieuw aan bij Notuleerservice Nederland wanneer er weer een grote vergadering bij hen op de agenda staat. Klanten zijn zich ervan bewust dat een goed, bondig verslag niet alleen prettig is om te lezen, maar dat notulen ook van groot belang zijn bij vervolgacties.

Bij Notuleerservice Nederland bent u ervan verzekerd dat uw vergadering met aandacht wordt vastgelegd. Notulen worden zo een rijke informatiebron die u goed kunt gebruiken bij verdere stappen in uw project. Met goede notulen gaan belangrijke en nuttige opmerkingen niet meer verloren in de vergankelijkheid van een bijeenkomst.

Meer weten?

Heeft u vragen naar aanleiding van het fragment of wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van notuleren? Neem dan gerust contact met ons op via service@notuleerservice.nl of telefoonnummer 0800-66885478.

Of vraag direct een offerte aan:

OFFERTE AANVRAGEN

« Terug naar Nieuws

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl