Waarom notuleren uitbesteden?

Notuleerservice Nederland is winnaar van de Nationale Business Succes Award 2016. Het televisieprogramma De Succesfactor vroeg  Rufus Flipse, algemeen directeur Notuleerservice Nederland naar de ontwikkelingen in het vakgebied. Eén van de vragen die aan de orde kwam, was: “Waarom zou ik notuleren uitbesteden?”. 

“Het voornaamste argument is dat vaak onderschat wordt hoelang het duurt om notulen kwalitatief goed uit te werken”, legt Flipse uit. “Wij hebben professionele notulisten die zich in deze branche gespecialiseerd hebben. Zij weten waar de materie over gaat, hebben veel ervaring en kunnen de notulen snel uitwerken. Als je het zelf doet, ben je afhankelijk van de tijd van de medewerkers die de notulen uitschrijven. Ervaring leert bovendien dat de kwaliteit van een verslag afneemt als notulen niet direct worden uitgewerkt.”

Bovendien brengt notuleren uitbesteden financieel voordeel met zich mee. Als je de kosten voor het uitbesteden van notuleren vergelijkt met de kosten voor de werkuren van een interne medewerker, blijkt vaak dat uitbesteden voordeliger is.

Kortom, notuleren uitbesteden…

  • is kosten besparen;
  • is maatwerk;
  • is tijd besparen;
  • biedt continuïteit;
  • en natuurlijk levert uitbesteden onafhankelijke notulen op.

Meer weten?

Neem contact met ons op via 0800-6688547 of service@notuleerservice.nl.

Of vraag direct een offerte aan:

OFFERTE AANVRAGEN

« Terug naar Nieuws

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl