Worldmeetings partner van Notuleerservice Nederland

PartnershipAl sinds enige tijd is Worldmeetings partner van Notuleerservice Nederland. Samen werken we er aan om vergaderen voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Via Worldmeetings boekt u voordelig en snel een vergaderlocatie, congreszaal en trainingssessie. Met de 120 professionele notulisten van Notuleerservice Nederland bent u gegarandeerd van een objectieve en evenwichtige weergave van uw vergadering.

De juiste voorwaarden

Worldmeetings is expert op het gebied van meetings. Zij weten als geen ander wat het belang van een goede vergadering is en leveren daarvoor in samenwerking met Notuleerservice Nederland de juiste voorwaarden. Een goede locatie, een efficiënte manier van voorbereiden en een goede verslaglegging die onmisbaar is voor een goede opvolging. Samen dragen we daarmee bij aan een positief resultaat voor uw organisatie.

De juiste tools

Notuleerservice Nederland is expert op het gebied van notuleren. Wij leveren hoogwaardige en objectieve verslagen door onze kennis van verslaglegging en onze ervaren notulisten. In samenwerking met Worldmeetings geven wij u de juiste tools om zorgeloos te kunnen vergaderen.  Een datumprikker voor de planning van uw vergadering, een verslag volledig naar uw wens en een besparing van uw kosten. Samen maken we daarmee het vergaderen zo makkelijk mogelijk voor uw organisatie.

Speciale actie

Bij uw eerste reservering voor een bijeenkomst bij Worldmeetings ontvangt u nu een gratis hotelovernachting inclusief ontbijt! Ga naar de website voor meer informatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Notuleerservice voor u kan betekenen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via sales@notuleerservice.nl of bellen naar 0800-6688547.

« Terug naar Nieuws

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 0800 6688547 Mail: service@notuleerservice.nl