Notuleerservice Nederland

Notuleerservice Nederland verankert kennisoverdracht, standpuntbepaling en/of besluitvorming in hoogwaardige verslaglegging. Onze 120 notulisten zijn door heel het land actief. Zij zijn in staat de kennis, standpunten en uitkomsten van een bijeenkomst volledig objectief weer te geven. Op basis van de vergadersituatie selecteren zij voor ieder verslag de juiste toon en omvang.

Betrouwbare partner

Notuleerservice Nederland investeert in duurzame relaties met klanten, partners en notulisten. Samen met onze notulisten borgen we altijd kwaliteit en continuïteit. Gevoelige informatie is altijd in veilige handen.

Morgen al beginnen

Direct een professionele, beschikbare notulist nodig met de juiste kennis en ervaring? Dankzij ons landelijke netwerk van vakkundige notulisten kunnen we direct iemand aan uw organisatie koppelen.

 

Kosten besparen

Externe notulisten hoeven zich op niets anders dan hun vak te richten. Dankzij hun ervaring weten zij elke bespreking scherp samen te vatten. Kortom, uitbesteden is efficiënter dan zelf notuleren.

Ruime ervaring

Al sinds 2002 is Notuleerservice Nederland marktleider in professioneel notuleren. We zijn letterlijk van alle markten thuis en werken vaak al jaren met dezelfde notulisten.

 

Verslagvormen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij u de keuze uit een aantal basis-verslagvormen. Uiteraard is er altijd ruimte voor maatwerk of bijzondere wensen. Hieronder vindt u een handig schema dat de verschillen tussen onze verslagvormen praktisch weergeeft.

Meer over notuleren uitbesteden of een notulist inhuren?

Neem contact met ons op via 010 789 09 80 of service@notuleerservice.nl.
Of vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

 

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl