Notulist inhuren in regio Amsterdam

Wilt u een vakbekwame en betrouwbare notulist inhuren in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij Notuleerservice Nederland aan het juiste adres. We geven u drie redenen waarom het inhuren van een externe notulist een goed idee is.

Onze notulisten zijn vakbekwaam

Een notulist inhuren in Amsterdam via Notuleerservice Nederland Notulist inhuren in Amsterdamverzekert u van een hoogopgeleide professional die de conclusies en actiepunten uit uw vergaderingen omzet naar heldere notulen.

Ook voor internationale vergaderingen in het Engels, Frans, Duits of Spaans vinden wij notulisten in de buurt van Amsterdam die de taal uitmuntend verstaan én schrijven.

Uw notulen in goede handen

Soms kunnen notulen openbaar gemaakt worden aan een grote groep mensen, soms beslaan ze vertrouwelijke informatie en zijn ze bestemd voor een select gezelschap. Als enig bureau van Nederland beschikt Notuleerservice Nederland over ISO-gecertificeerde werkprocessen. Op deze manier verzekeren we u dat uw notulen in goede handen zijn en gewaarborgd worden, ongeacht voor wie de notulen zijn opgesteld. Bovendien zijn onze notulisten als buitenstaander van uw bedrijf volledig transparant en objectief in hun verslaglegging.

Een externe notulist is kosten besparen

Een externe notulist inhuren is per saldo zowel in tijd als geld vaak goedkoper dan wanneer een interne medewerker verslag doet van een vergadering. Een goed en helder verslag vergt meer tijd dan u denkt. Notulisten van Notuleerservice Nederland zijn ervaren in hun werk en gaan daardoor efficiënter en sneller te werk dan een ongeoefend notulist. Bovendien bespaart dit uw interne medewerker kostbare werkuren!

Bent u benieuwd naar het bedrag dat u kan besparen? Vergelijk dan de kosten van een externe notulist met de loonkosten voor de werkgever met behulp van onze calculator.

“Voor de verslaglegging van onze inkoopgesprekken doen wij een beroep op Notuleerservice Nederland. Zij bewijzen dat kwaliteit en snelheid perfect samen gaan. Bovendien is afspraak ook echt afspraak. Zo besparen wij kosten en tijd.”

Regionaal Ondersteuningsteam Jeugd, Amsterdam

 

Wilt u een notulist inhuren in Amsterdam?

Wij selecteren een van onze notulisten in regio Amsterdam voor uw opdracht. Neem contact met ons op via 010 789 09 80 of service@notuleerservice.nl.

Of vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl