Notulist inhuren in Den Haag

Notulist inhuren in Den HaagEen notulist inhuren in Den Haag en omstreken doet u bij Notuleerservice Nederland. Wij vinden voor u de juiste notulist bij u om de hoek. Lees hier wat het uitbesteden van uw notulen u kan opleveren, en vraag meteen een offerte aan.

Een externe notulist levert u tijd en geld op

Een externe notulist inhuren is per saldo zowel in tijd als geld vaak goedkoper dan wanneer een interne medewerker verslag doet van uw vergadering. Een goed en helder verslag vergt meer tijd dan u denkt. Notulisten van Notuleerservice Nederland zijn ervaren in hun werk en gaan daardoor efficiënter en sneller te werk dan een ongeoefende notulist. Bovendien bespaart dit uw interne medewerker kostbare werkuren!

Wanneer u een notulist inhuurt, kunt u een mooi bedrag besparen. Met onze calculator berekent u eenvoudig  uw voordeel.

Neutrale verslaglegging

Notuleren is een vak. Onze notulisten zijn als buitenstaander van uw bedrijf volledig transparant en objectief in hun verslaglegging. Een notulist inhuren in Den Haag betekent dat u een bekwaam persoon over de vloer heeft die hierop is gescreend is. Notuleerservice Nederland verzekert u van een hoogopgeleide professional die de conclusies en actiepunten uit uw vergaderingen omzet naar heldere notulen.

Zorgvuldige selectie

We kennen onze notulisten vaak al jaren, en weten in welke branche zij werkervaring en vakkennis hebben opgedaan. Met een netwerk van 120 professionele notulisten vinden we altijd iemand bij u in de buurt die bij uw organisatie past. Op het gebied van kwaliteit en service ligt bij ons de standaard continu hoog. Notuleerservice Nederland is als enige in zijn soort ISO-gecertificeerd op het gebied van kwaliteitsmanagement, milieu en informatiebeveiliging. Gevoelige informatie is gegarandeerd in veilige handen.

Notuleerservice Nederland Referenties Justitie“Notuleerservice Nederland is een echte dienstverlener: klantvriendelijk en snel. De resultaten van onze bijeenkomst zijn altijd snel beschikbaar, wat ons tijd en kosten bespaart.”

Ministerie van Justitie en Veiligheid, Den Haag

 

Wilt u een notulist inhuren in Den Haag?

Wij selecteren een van onze notulisten in regio Den Haag voor uw opdracht. Neem contact met ons op via 010 789 09 80 of service@notuleerservice.

Of vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl