Notulist inhuren in Utrecht

Notuleerservice Nederland Notulist inhuren Utrecht Wilt u een notulist inhuren in Utrecht en omstreken? Dan bent u bij Notuleerservice Nederland aan het juiste adres. Wij vinden altijd een vakbekwame en professionele notulist bij u in de buurt.  Hieronder leest u waarom het inhuren van een notulist een goed idee is.

Bespaar tijd en geld

Een externe notulist inhuren is per saldo zowel in tijd als geld vaak goedkoper dan wanneer een interne medewerker verslag doet van een vergadering. Een goed en helder verslag vergt meer tijd dan u denkt. Notulisten van Notuleerservice Nederland zijn ervaren in hun werk en gaan daardoor efficiënter en sneller te werk dan een ongeoefend notulist. Bovendien bespaart dit uw interne medewerker kostbare werkuren!

Wanneer u een notulist inhuurt, kunt u een mooi bedrag besparen. Met onze calculator berekent u eenvoudig  uw voordeel.

Een professional in huis

Notuleren is een vak. Een notulist inhuren in Utrecht verzekert u van een hoogopgeleide professional die de conclusies en actiepunten uit uw vergaderingen omzet naar heldere notulen. We kennen onze notulisten vaak al jaren, en weten in welke branche zij werkervaring en vakkennis hebben opgedaan. Met een netwerk van 120 professionele notulisten vinden we altijd iemand bij u in de buurt die bij uw organisatie past.

Onafhankelijke waarnemer

Onze notulisten zijn als buitenstaander van uw bedrijf volledig transparant en objectief in hun verslaglegging. Een notulist inhuren betekent dat u een bekwaam persoon over de vloer heeft die hierop is gescreend. Als het aankomt op informatieveiligheid, beschikt Notuleerservice Nederland als enige bureau in Nederland over ISO-gecertificeerde werkprocessen. Op deze manier kunnen we u verzekeren dat uw notulen in goede handen zijn en gewaarborgd worden.

Notuleerservice Nederland Referenties SVGB

“Uitbesteden aan een specialist is gewoon goedkoper dan halfslachtig werk door eigen mensen. Toen dat kwartje eenmaal viel, kwamen we snel bij Notuleerservice Nederland uit.”

SVGB Kenniscentrum, Utrecht

 

Wilt u een notulist inhuren in Utrecht?

Wij selecteren een van onze notulisten in regio Utrecht voor uw opdracht. Neem contact met ons op via 010 789 09 80 of service@notuleerservice.

Of vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Notuleerservice Nederland BV K.P. van der Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Tel: 010 789 09 80 Mail: service@notuleerservice.nl