NIEUWSBERICHTEN

Bekijk onze laatste nieuwsberichten

Wat doet een externe notulist precies?

Notuleerservice Nederland heeft 120 professionele notulisten die door heel Nederland voor verschillende organisaties notuleren en verslagen maken. Maar wat doet een professionele notulist nu eigenlijk?

lees verder
Waarom een notulist inhuren? Deel 1: notuleren van conflictsituaties

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u een externe notulist zou inhuren. In deel één van deze serie nemen wij u mee in het notuleren van conflictsituaties.

lees verder
Terugblik: Stage lopen bij Notuleerservice Nederland

Als student krijg je tijdens je opleiding vaak alleen de basis mee, maar als je het in de praktijk moet toepassen, komt er uiteindelijk véél meer bij kijken. In deze blog geef ik een terugblik op mijn stage bij Notuleerservice Nederland.

lees verder
Wat kost een externe notulist?

In deze blog gaan we in op de vraag wat het tarief van externe notulisten is, hoe dit is opgebouwd, en laten wij zien hoe zij u kunnen helpen juist geld te besparen.

lees verder
Het belang van informatiebeveiliging

Wij zijn al sinds 2012 ISO-gecertificeerd omtrent informatiebeveiliging, waardoor data bij ons in veilig handen is! Wat betekent deze certificering en wat kunt u van ons verwachten? In deze blog geven wij u antwoord op deze vragen.

lees verder
Verschillende verslagvormen: hoe bepaalt u wat u nodig heeft?

De keuze voor de juiste verslagvorm is niet altijd even makkelijk. In deze blog nemen wij u mee langs de verschillende verslagvormen en helpen wij u bepalen welke vorm het beste bij uw behoeftes past.

lees verder
excellente service
excellente
service

Onze medewerkers staan te allen tijde voor u klaar en kunnen in elke situatie met u mee denken en snel schakelen. Zo beschikt u altijd over een passende oplossing en bent u verzekerd van een excellente service!

hoogwaardige verslagen

Onze professionele notulisten zijn taalexpert en hebben jarenlange ervaring en expertise. Door verslagen altijd door een tweede taalexpert te laten controleren kunnen wij altijd hoogwaardige verslagen opstellen!

volledige ontzorging

Wij nemen het verslagleggingsproces volledig uit handen, zodat u zich op de vergadering kunt concentreren en geen tijd kwijt bent aan het opstellen van een verslag. Bij ons kunt u rekenen op volledige ontzorging!