NIEUWSBERICHTEN

Bekijk onze laatste nieuwsberichten

Elf tips voor vergaderen op afstand in tijde van corona

Er zijn enkele belangrijke basisprincipes van effectief en efficiënt vergaderen die een grote rol spelen bij een succesvolle online vergadering. In dit artikel geven wij je elf tips (plus een bonustip) om eenvoudig op afstand te vergaderen.

lees verder
Vier mogelijkheden om te vergaderen tijdens de coronacrisis

Het kabinet heeft wederom maatregelen aangekondigd om de impact van het coronavirus te beperken. Dit heeft een grote impact op het vergaderlandschap.

lees verder
De waarde van goede verslaglegging

Vergaderen kost niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Het is dus niet vreemd dat we massaal op zoek gaan naar een manier om vergaderen te verbeteren. Maar hoe zit het met de verslaglegging van deze vergaderingen en de opvolging daarvan?

lees verder
Notuleerservice Nederland wordt onderdeel van Total Specific Solutions

Notuleerservice Nederland en NotuBiz hebben zich per heden aangesloten bij Total Specific Solutions (TSS).

lees verder
Ondernemingsraden opgelet: notuleren van OR-vergaderingen kan slimmer!

Als voorzitter of (ambtelijk) secretaris bent u de drijvende kracht achter de ondernemingsraad. Is het niet zonde om uw kostbare tijd te besteden aan het schrijven en uitwerken van notulen als een externe, onafhankelijke notulist dat uitstekend voor u kan doen?

lees verder
Wat is transcriptie en wat zijn de voordelen?

In deze blog bieden wij u inzicht in wat transcriptie inhoudt, bespreken wij wat de verschillende vormen zijn, en gaan wij in op de voordelen.

lees verder
excellente service
excellente
service

Onze medewerkers staan te allen tijde voor u klaar en kunnen in elke situatie met u mee denken en snel schakelen. Zo beschikt u altijd over een passende oplossing en bent u verzekerd van een excellente service!

hoogwaardige verslagen

Onze professionele notulisten zijn taalexpert en hebben jarenlange ervaring en expertise. Door verslagen altijd door een tweede taalexpert te laten controleren kunnen wij altijd hoogwaardige verslagen opstellen!

volledige ontzorging

Wij nemen het verslagleggingsproces volledig uit handen, zodat u zich op de vergadering kunt concentreren en geen tijd kwijt bent aan het opstellen van een verslag. Bij ons kunt u rekenen op volledige ontzorging!