4 feitjes die u nog niet wist over notuleren

Decoratief element
Voor de notulen van uw vergadering of overleg kunt u natuurlijk terecht bij Notuleerservice Nederland. Maar, wist u dat notuleren veel verder gaat dan alleen het noteren van wat er gezegd wordt? De afgelopen jaren heeft Notuleerservice er op vier manieren voor gezorgd dat notuleren méér is dan slechts het uittypen van gesproken woord. Lees snel verder om te ontdekken wat dit voor u kan betekenen!

Transcriptie

Bij Notuleerservice Nederland kunt u uw gehele vergadering uit laten typen, simpelweg door een geluidsopname van uw overleg te maken. Bijkomend voordeel: u hoeft geen rekening te houden met de beschikbaarheid van de notulist wanneer u uw vergadering plant. De transcribent kan het gesprek op een later tijdstip verwerken tot een helder verslag. Het resultaat varieert van een verslag voor intern gebruik tot een compleet document dat geschikt is voor publicatie. Hierbij gaan wij uit van uw persoonlijke wensen. Op deze manier betaalt u nooit te veel voor uw transcript.

Interviews laten uittypen

De notulisten van Notuleerservice bijten zich niet alleen vast in vergaderingen. U kunt ook een interview met één of meerdere personen laten verwerken tot een foutloos en netjes opgemaakt document. Dit bespaart u enorm veel tijd en typewerk en zorgt ervoor dat u uw aandacht geheel kunt richten op uw project, publicatie of onderzoek.

Een persoonlijke notulist

U wist wellicht al dat u via Notuleerservice Nederland altijd een notulist bij u in de buurt beschikbaar is. Maar wist u ook dat u vaak een vaste notulist kunt inhuren voor uw vergaderingen? Bovendien hebben we notulisten beschikbaar die bekend zijn met de terminologie die in uw branche dagelijkse kost is.

Notuleren in meerdere talen

Wat nu als uw vergaderpartner Engels-, Frans-, Duits-, of Spaanstalig is? Dan kunt u ook terecht bij Notuleerservice Nederland. Onze notulisten spreken en schrijven de taal van uw overleg en zijn in te huren voor internationale vergaderingen van groot en klein formaat.

Meer weten?

Ook nu staat Notuleerservice Nederland voor u klaar op het gebied van notulen, transcriptie, uittypen van interviews en meer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via service@notuleerservice.nl of telefoonnummer 010 307 15 00. Of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Misschien ook interessant

De Algemene Voorwaarden van Notuleerservice zijn vernieuwd

Notuleerservice heeft haar Algemene Voorwaarden vernieuwd. Deze zijn per 16 oktober ingegaan. Naast enkele wijzigingen heeft het vanaf nu ook een addendum waarin beschreven staat op welke manier Notuleerservice invulling geeft aan de verwerking van gegevens. Deze zijn vastgelegd in de Verwerkersovereenkomst.

Lees meer

Meeloopblog

Interview met serviceteam medewerker Tomé van der Kamp

Ben je ook zo benieuwd hoe planningen, verzendlijsten en offertes worden opgesteld? Serviceteam medewerker Tomé van der Kamp, werkzaam bij Notuleerservice Nederland deelt wat haar werk zo leuk maakt en wat haar toegevoegde waarde is binnen het NN team!

Lees meer

Nieuws

Uitbesteden van schriftelijk verslag van gemeentelijke stembureaus

De openbare zittingen van de gemeentelijke stembureaus moeten worden vastgelegd in een proces-verbaal. Notuleerservice Nederland kan u daarin volledig ontzorgen! Heeft u al een verslag voor 4 februari en 21 maart aangevraagd? Wij ondersteunen u graag!

Lees meer
Meer nieuws »