Referenties van klanten

Met Notuleerservice Nederland bent u verzekerd van een toegewijde partner

Decoratief element
HOME
OVER ONS
REFERENTIES

Notuleerservice Nederland is uw betrouwbare partner

Notuleerservice Nederland verbindt zich met profit-, non-profit- en overheidsorganisaties. Wij zijn uw betrouwbare partner voor verslaglegging. Wij vinden het van groot belang een notulist met de juiste kennis en affiniteit aan onze klanten te koppelen. Zo ontvangt u altijd hoogwaardige verslagen en een excellente service!

Net als onze klanten zijn wij ons bewust van de waarde die besprekingen vertegenwoordigen. Onze professionele notulisten zijn in staat de kennis, standpunten en besluiten die tijdens de bespreking naar voren komen, in hoogwaardige verslaglegging te verankeren.

Klanten uit verschillende branches brengen onder woorden waarom zij hun verslaglegging al jarenlang naar tevredenheid door ons laten verzorgen.

Wat zeggen klanten over Notuleerservice Nederland?

Logo De Koninklijke EHBO
“Notuleerservice Nederland levert de verslagen altijd erg snel, waardoor wij intern ook snel de acties vanuit de vergadering kunnen uitzetten. Daarnaast zijn de verslagen van Notuleerservice Nederland betaalbaar, ook voor ons als vrijwilligersorganisatie!”

De Koninklijke EHBO

LEES MEER »
Logo Ministerie van Justitie en Veiligheid
“Notuleerservice Nederland is een echte dienstverlener: klantvriendelijk en snel. De resultaten van onze bijeenkomst zijn altijd snel beschikbaar, wat ons tijd en kosten bespaart.”

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Logo Hanzevast Real Estate
“Wij hebben in Notuleerservice Nederland de ideale partner gevonden voor onze verslaglegging. Samen hebben we een proces opgesteld omtrent planning en facturatie. Zo besparen we veel tijd en geld.”

Hanzevast Real Estate

Zelf onze excellente service ervaren?

Wij laten u graag kennismaken met onze dienstverlening. Neem contact met ons op via 010 307 15 00 of service@notuleerservice.nl. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

offerte aanvragen
Icoon excellente service
excellente service
excellente
service

Onze medewerkers staan te allen tijde voor u klaar en kunnen in elke situatie met u mee denken en snel schakelen. Zo beschikt u altijd over een passende oplossing en bent u verzekerd van een excellente service.

Icoon Hoogwaardige verslagen
hoogwaardige verslagen

Onze professionele notulisten zijn taalexpert en hebben jarenlange ervaring en expertise. Door verslagen altijd door een tweede taalexpert te laten controleren kunnen wij altijd hoogwaardige verslagen opstellen!

Icoon volledige ontzorging
volledige ontzorging

Wij nemen het verslagleggingsproces volledig uit handen, zodat u zich op de vergadering kunt concentreren en geen tijd kwijt bent aan het opstellen van een verslag. Bij ons kunt u rekenen op volledige ontzorging!