Werken bij Notuleerservice Nederland

Word jij onze nieuwe collega?

Decoratief element
HOME
OVER ONS
WERKEN BIJ

Bekijk onze openstaande vacatures

Notuleerservice Nederland is marktleider in professioneel notuleren. Wij streven naar betere toegankelijkheid van notulen door het notuleervak te combineren met moderne informatiedragers. Notuleerservice Nederland wil aantonen dat het uitbesteden van verslaglegging aan onze professionele notuleerservice kwaliteit toevoegt, terwijl het kosten bespaart. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van notulisten en transcribenten, waarbinnen kennis van een groot aantal vakgebieden vertegenwoordigd is. Om ons enthousiaste en ambitieuze team uit te breiden, zijn wij vaak op zoek naar professionele en ervaren nieuwe collega’s!

Wij werken in een zeer open en informele cultuur, waar veel jonge en ambitieuze collega’s werkzaam zijn. De kernwaarden toewijding, ondernemerschap en vooruitstrevendheid spelen een grote rol binnen Notuleerservice Nederland. Zodra je ons kantoor in Rotterdam binnenloopt, proef, ruik en ervaar je deze kernwaarden.

Notuleerservice Nederland is sinds 2018 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS heeft als ambitie toekomstgerichte op IP gestoelde business oplossingen te realiseren voor haar klanten zodat zij in staat zijn optimale dienstverlening te bieden aan hun klanten. Door organisaties bedrijf kritische softwareproducten aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van deze organisaties in haar specifieke markten (Vertical Market Software, VMS), worden organisaties en Business Unit verbonden. Met als resultaat een langdurige intensieve samenwerking.

Wil jij aan onze doelstellingen bijdragen en deel uitmaken van ons enthousiaste team van medewerkers? Op deze pagina publiceren wij de vacatures die wij op dit moment hebben. Staat er niets voor je tussen? Stuur je cv op en laat ons weten wat je ideale baan zou zijn, of houd deze pagina in de gaten voor een update.

Onze vacatures

Customer Care Specialist

Ben jij goed in het opbouwen van relaties? Ben jij leergierig en wil jij graag ontwikkelen in een innovatief bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Medewerker Sales

Heb je een passie voor sales en techniek en ben jij de energieke, inhoudelijk gedreven sales medewerker die wij zoeken voor onze bestaande en toekomstige klanten? Solliciteer dan op deze vacature!

lees meer

Notulist (Nederlands)

Als notulist(e) ben je verantwoordelijk voor het bijwonen van vergaderingen en het uitwerken van de notulen voor verschillende klanten. Je hebt uitgebreid ervaring met diverse vormen van verslaglegging, zoals het maken van actie- en besluitenlijsten, samenvattende en uitgebreid samenvattende verslagen en woordelijke verslagen.

lees meer

Hoe gaan we met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Door het versturen van jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw privacy tijdens de sollicitatieprocedure kan je hier terecht.

Zelf werken bij Notuleerservice Nederland?

Lees wat onze medewerkers van het werken bij Notuleerservice Nederland vinden:

Decoratieve afbeelding

“Stage lopen bij Notuleerservice Nederland is enorm leerzaam”

– Viktoria Plazonic

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een van de bovenstaande functies? Stuur je CV en korte motivatie naar service@notuleerservice.nl.

Solliciteren


Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Icoon excellente service
excellente service
excellente
service

Onze medewerkers staan te allen tijde voor u klaar en kunnen in elke situatie met u mee denken en snel schakelen. Zo beschikt u altijd over een passende oplossing en bent u verzekerd van een excellente service.

Icoon Hoogwaardige verslagen
hoogwaardige verslagen

Onze professionele notulisten zijn taalexpert en hebben jarenlange ervaring en expertise. Door verslagen altijd door een tweede taalexpert te laten controleren kunnen wij altijd hoogwaardige verslagen opstellen!

Icoon volledige ontzorging
volledige ontzorging

Wij nemen het verslagleggingsproces volledig uit handen, zodat u zich op de vergadering kunt concentreren en geen tijd kwijt bent aan het opstellen van een verslag. Bij ons kunt u rekenen op volledige ontzorging!