Notuleerservice Nederland heeft een nieuw telefoonnummer

Decoratief element
Notuleerservice Nederland heeft een nieuw telefoonnummer. Vanaf heden kunt u ons bereiken op +31 10 307 15 00. Het oude nummer zal de komende tijd worden uitgefaseerd.

Ons nieuwe nummer 010 307 15 00 is momenteel live! U kunt ons dus op dit nieuwe nummer bereiken. Vanaf 1 december gaan we officieel over op het nieuwe nummer en krijgt u bij het bellen naar het oude nummer een bandje te horen. Met dit nieuwe nummer hopen wij beter bereikbaar te zijn, zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen in al uw vragen.

We hopen u snel te mogen spreken!

Misschien ook interessant

Nieuws

Uitbesteden van schriftelijk verslag van gemeentelijke stembureaus

De openbare zittingen van de gemeentelijke stembureaus moeten worden vastgelegd in een proces-verbaal. Notuleerservice Nederland kan u daarin volledig ontzorgen! Heeft u al een verslag voor 4 februari en 21 maart aangevraagd? Wij ondersteunen u graag!

Lees meer

Nieuws

Wat doet een externe notulist precies? - deel 2

Notuleerservice Nederland heeft 120 professionele notulisten die door heel Nederland voor verschillende organisaties notuleren en verslagen maken. Maar wat doet een professionele notulist nu eigenlijk? Deel 2 in de interviewserie.

Lees meer

Infographic

Waarom notuleren uitbesteden: alle voordelen op een rij

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een externe notulist? In deze nieuwe infographic hebben wij voor u de belangrijkste redenen om notulen uit te besteden op een rij gezet.

Lees meer
Meer nieuws »