Notuleerservice Nederland heeft een nieuw telefoonnummer

Decoratief element
Notuleerservice Nederland heeft een nieuw telefoonnummer. Vanaf heden kunt u ons bereiken op +31 10 307 15 00. Het oude nummer zal de komende tijd worden uitgefaseerd.

Ons nieuwe nummer 010 307 15 00 is momenteel live! U kunt ons dus op dit nieuwe nummer bereiken. Vanaf 1 december gaan we officieel over op het nieuwe nummer en krijgt u bij het bellen naar het oude nummer een bandje te horen. Met dit nieuwe nummer hopen wij beter bereikbaar te zijn, zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen in al uw vragen.

We hopen u snel te mogen spreken!

Misschien ook interessant

Nieuws

Wat doet een externe notulist precies? - deel 2

Notuleerservice Nederland heeft 120 professionele notulisten die door heel Nederland voor verschillende organisaties notuleren en verslagen maken. Maar wat doet een professionele notulist nu eigenlijk? Deel 2 in de interviewserie.

Lees meer

Infographic

Waarom notuleren uitbesteden: alle voordelen op een rij

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een externe notulist? In deze nieuwe infographic hebben wij voor u de belangrijkste redenen om notulen uit te besteden op een rij gezet.

Lees meer

Artikel

Speech2Text als basis voor ingesproken zorgrapportages

Bij overheidsinstellingen wordt automatische ondertitelingssoftware al veelvuldig ingezet voor de verslaglegging van raadsvergaderingen. Tijdens de vergadering wordt spraak direct omgezet naar tekst, waardoor de vergadering automatisch en direct ondertiteld wordt.

Lees meer
Meer nieuws »