Notuleerservice Nederland wordt onderdeel van Total Specific Solutions

Decoratief element
Notuleerservice Nederland en NotuBiz hebben zich per heden aangesloten bij Total Specific Solutions (TSS). Total Specific Solutions is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Hiermee verandert er voor u als klant niets en kunt u rekenen op onze gebruikelijke expertise en service. Notuleerservice Nederland en NotuBiz zullen als zelfstandige business units blijven opereren vanuit het kantoor in Rotterdam.

Persbericht

Er is een gezamenlijk persbericht verstuurd. Hierin geven Rufus Flipse, Algemeen Directeur bij Notuleerservice Nederland en Jurriaan Piek, General Manager bij TSS, onderstaande reacties.

Rufus Flipse,  Algemeen Directeur Notuleerservice Nederland: “Notuleerservice Nederland en NotuBiz hebben als marktleider in hun segment een sterke positie op de Nederlandse markt. Tevens hebben zij nog veel potentieel om verder door te groeien en willen nu graag de volgende stap maken. Wij zien TSS als de ideale nieuwe eigenaar om ons de slagkracht te geven die nodig is om verder te groeien: enorm veel kennis van de lokale overheid, de best practices hoe je ‘vertical market software’ (VMS) bedrijven succesvol maakt en toegang tot al deze informatie wereldwijd middels de uiteindelijke aandeelhouder van TSS, Constellation Software Inc. En het is voor Notuleerservice Nederland en NotuBiz makkelijker deze volgende stap te maken wanneer zij onderdeel zijn van een grote VMS groep als TSS.”

Jurriaan Piek, General Manager bij TSS: “TSS heeft veel oplossingen voor de lokale overheid en de diensten van Notuleerservice Nederland en NotuBiz sluiten heel goed aan op het huidige TSS software portfolio. Wij willen onze klanten graag een goede keuze bieden in al hun marktuitdagingen die door software voorzien kunnen worden. NotuBiz is met hun suite een van de marktleiders in Nederland. Als ‘hold forever’ eigenaar zien wij veel toegevoegde waarde in Notuleerservice Nederland en NotuBiz voor onze klanten op de Nederlandse markt. Daarnaast is NotuBiz ook al actief op de Belgische markt waar TSS hen gaat helpen de groeikansen verder te ontplooien.”

Misschien ook interessant

Artikel

Verslaglegging en participatiebijeenkomsten

Dit artikel verkent het belang van objectieveverslaglegging in participatiebijeenkomsten en benadrukt de noodzaak vanprofessionele notulisten en begeleiding bij dergelijke evenementen. Wepresenteren tevens hoe onze organisatie gemeenten kan ondersteunen bij hetverbeteren van participatieprocessen en het waarborgen van objectieveverslaglegging.

Lees meer

De Algemene Voorwaarden van Notuleerservice zijn vernieuwd

Notuleerservice heeft haar Algemene Voorwaarden vernieuwd. Deze zijn per 16 oktober ingegaan. Naast enkele wijzigingen heeft het vanaf nu ook een addendum waarin beschreven staat op welke manier Notuleerservice invulling geeft aan de verwerking van gegevens. Deze zijn vastgelegd in de Verwerkersovereenkomst.

Lees meer

Meeloopblog

Interview met serviceteam medewerker Tomé van der Kamp

Ben je ook zo benieuwd hoe planningen, verzendlijsten en offertes worden opgesteld? Serviceteam medewerker Tomé van der Kamp, werkzaam bij Notuleerservice Nederland deelt wat haar werk zo leuk maakt en wat haar toegevoegde waarde is binnen het NN team!

Lees meer
Meer nieuws »