Referentie De Koninklijke EHBO

Decoratief element
Bent u benieuwd wat klanten van ons vinden? In dit artikel laten wij de Koninklijke EHBO aan het woord en delen zij hun ervaringen over ons. Wij hebben deze klant enkele vragen gesteld. Lees hieronder de antwoorden van de Koninklijke EHBO.

1. Waarom heeft u ervoor gekozen om het notuleren uit te (gaan) besteden?

“Het werd in het verleden altijd gedaan door een van onze vrijwilligers en het duurde vaak best lang voordat wij een verslag terugkregen van ze. Daarnaast was het verslag niet in foutloos Nederlands. Daarom moest het verslag moest altijd door twee of drie verschillende collega’s gecontroleerd worden en dat werkte uiteindelijk niet voor ons. Opgegeven moment dachten we van, laten we het gewoon uitbesteden!”

2. Heeft u eerder een externe notulist ingehuurd?

“Nee, niet echt. Wij hebben het wel eens aan iemand intern gevraagd om het op te pakken, maar nooit aan iemand die hierin gespecialiseerd was.”

3. Hoe bent u bij Notuleerservice Nederland terecht gekomen?

“Ik heb jullie via internet gevonden. Op de website las ik allemaal positieve verhalen over jullie. Toentertijd had ik een aantal offertes aangevraagd en jullie waren eigenlijk helemaal niet duur!”

4. Waarom heeft u voor Notuleerservice Nederland gekozen?

“Wij vinden het prettig dat jullie snel reageren en snel kunnen schakelen met daar de bijbehorende kwaliteit. Dat is wat je als klant wilt als je het notuleren gaat uitbesteden!”

5. Heeft u contact gehad met ons ServiceTeam? Zo ja, wat vond u fijn aan dit contact?

“Dat hebben wij! Hetcontact was zakelijk en wij kregen snel reactie.”

6. Onze notulist heeft voor jullie de vergadering vastgelegd. Was dit verslag naar wens? Zo ja, wat vond u prettig aan het verslag?

“Wat het prettig maakt, is dat het erg zakelijk was, dat het door iemand geschreven is die geheel neutraal in het verhaal zit en wij het verslag snel ontvangen. Dat is erg fijn, want je moet op basis van wat er in de vergadering is besproken, je acties gaan uitzetten.”

7. Zou u nogmaals een notulist via Notuleerservice Nederland inhuren en waarom?

“Ja zeker, dat doen wij al enkele jaren bij jullie!”

8. Als u, uw ervaring met Notuleerservice Nederland in één zin zou moeten beschrijven,hoe zou u dat verwoorden?

“Notuleerservice Nederland levert de verslagen erg snel op en daarnaast is het betaalbaar. Ook voor ons als vrijwilligersorganisatie.”

“Notuleerservice Nederland levert de verslagen altijd erg snel, waardoor wij intern ook snel de acties vanuit de vergadering kunnen uitzetten. Daarnaast zijn de verslagen van Notuleerservice Nederland betaalbaar, ook voor ons als vrijwilligersorganisatie!”

Meer weten?

Wij laten u graag kennismaken met onze dienstverlening. Neem contact met ons op via 010 307 15 00 of service@notuleerservice.nl. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

offerte aanvragen

Misschien ook interessant

Logo Hanzevast Real Estate

Hanzevast Real Estate

“Wij hebben in Notuleerservice Nederland de ideale partner gevonden voor onze verslaglegging. Samen hebben we een proces opgesteld omtrent planning en facturatie. Zo besparen we veel tijd en geld.”

Logo Netbeheer Nederland

Netbeheer Nederland

“Waar vind je een onafhankelijk notulist die morgen beschikbaar is om een specialistische bespreking formeel, goed en snel vast te leggen? Notuleerservice Nederland kon ons dit leveren.”

Logo SVGB Kenniscentrum

SVGB Kenniscentrum

“Uitbesteden aan een specialist is gewoon goedkoper dan halfslachtig werk door eigen mensen. Toen dat kwartje eenmaal viel, kwamen we snel bij Notuleerservice Nederland uit.”

Icoon excellente service
excellente service
excellente
service

Onze medewerkers staan te allen tijde voor u klaar en kunnen in elke situatie met u mee denken en snel schakelen. Zo beschikt u altijd over een passende oplossing en bent u verzekerd van een excellente service!

Icoon Hoogwaardige verslagen
hoogwaardige verslagen

Onze professionele notulisten zijn taalexpert en hebben jarenlange ervaring en expertise. Door verslagen altijd door een tweede taalexpert te laten controleren kunnen wij altijd hoogwaardige verslagen opstellen!

Icoon volledige ontzorging
volledige ontzorging

Wij nemen het verslagleggingsproces volledig uit handen, zodat u zich op de vergadering kunt concentreren en geen tijd kwijt bent aan het opstellen van een verslag. Bij ons kunt u rekenen op volledige ontzorging!