Werken bij Notuleerservice Nederland

Notuleerservice Nederland is marktleider in professioneel notuleren. Wij streven naar betere toegankelijkheid van notulen door het notuleervak te combineren met moderne informatiedragers. Notuleerservice Nederland wil aantonen dat het uitbesteden van verslaglegging aan onze professionele notuleerservice kwaliteit toevoegt, terwijl het kosten bespaart. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van notulisten en transcribenten, waarbinnen kennis van een groot aantal vakgebieden vertegenwoordigd is. Omdat het aantal opdrachten toeneemt, zijn wij vaak op zoek naar professionele en ervaren nieuwe collega’s.

Wil jij aan onze doelstellingen bijdragen en deel uitmaken van ons enthousiate team van medewerkers? Op deze pagina publiceren wij de vacatures die wij op dit moment hebben. Staat er niets voor je tussen? Stuur je cv op en laat ons weten wat je ideale baan zou zijn, of houd deze pagina in de gaten voor een update.

Vacatures

Hoe gaan we met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie. Voor meer  informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw privacy tijdens de sollicitatieprocedure kan je hier terecht.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een van de bovenstaande functies? Stuur je CV en korte motivatie naar service@notuleerservice.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.